Organizează propriul Oktoberfest acasă!

După doi ani de pauză, cel mai îndrăgit festival de bere din lume se organizează din nou în Munich. În perioada 17 septembrie – 3 octombrie 2022 beer geeks din toată lumea se vor aduna la a 187-a ediție de Oktoberfest ca să exploreze noi gusturi ale berii artizanale de pe variate meleaguri.

Dacă din in varii motive, deși ți-ai dori cu ardoare să participi la marele Oktoberfest, nu ai cum să ajungi, noi ne-am gândit la o soluție pentru tine:

Organizează-ți propriul mic Oktoberfest chiar la tine acasă și invită-ți toata gașca de fani ai berii craft!

Cu o zi înaintea Oktoberfest-ului offline din Munich, adică între 16.09 și 3.10.2022, pe magazinul nostru online este valabilă o ofertă pentru pack-urile noastre de beri: dacă adaugi în coș minim 2 pack-uri din același tip, beneficiezi de 50% reducere la al doilea pack! Oferta este valabilă în limita stocului disponibil al fiecărui pachet de beri.

Pont: cele mai diversificat pack este Meet the crew, cu 2 sticle din fiecare sortiment, dacă vrei să guști din toate. Sau îți poți face prietenii fericiți cu Make a lad happy 🙂 care conține 20 de sticle (5 bucăți din sortimentele Gold, Balck, Hazy IPA și Hawaiipa).

Aceasta este o ocazie să pui la cale un mini-craft beer fest cum ai văzut la Hop Yard. Dacă ești acel tip din gașcă care se ocupă cu organizarea activităților, această ofertă ți se potrivește ca o mănușă!

Dacă ai totuși norocul să participi la Oktoberfest (te invidiez), nu uita să-ți comanzi cele minim 2 pack-uri de pe site până pe 3 octombrie, ca să te aștepte Berea Grivița acasă când te întorci de la festival.

oferta oktoberfest bere fabrica grivita

sursă imagine: oktoberfest.de

Câteva tips în caz că este prima oară când te duci la un festival de bere atât de mare:

Apă și mâncare – nu uita să ai apă la tine, este important să te hidratezi constant între sesiunile de degustări. Mănâncă de asemenea puțin și des: nu doar că previi efectele secundare ale consumului de alcool dar mâncarea îți va reseta papilele gustative și vei putea savura cum trebuie fiecare sortiment nou de bere încercat.

Ia câte puțin din fiecare bere, nu te aventura la litri întregi. Este cea mai bună ocazie să guști zeci de tipuri de bere pe care poate nici nu le vei găsi în altă parte. Urmărește evenimentele de degustare, s-ar putea să afli lucruri chiar interesante de la reprezentanții berăriilor.

Află de pe site-ul oficial al festivalului toate detaliile pe care le cauți, de la locul cu pricina până la de ce nu îi zice Septemberfest.

Click aici și găsește pack-urile de Bere Grivița!*

Cheers!

*promoția este disponibilă doar pe shop-ul nostru online din link-ul de mai sus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *