Hop și tu la Hop Yard Mini-Craft Beer Fest

 

hop yard bere grivita beer fest

Pentru weekend-ul 16-18 septembrie ți-am pregătit un eveniment care îți lasă gura apă: Hop Yard Mini-Craft Beer Fest: ediția de toamnă a celui mai distractiv mini-festival de bere artizanală și producători români.

Pe lângă Berea Grivița te vei întâlni la Fabrica Grivița și cu berăriile Maktoob, Ultima și Anagram. Te încurajăm pe această cale să profiți de ocazie să guști orice bere care îți face cu ochiul dintre cele cu care nu ai interacționat până acum.

În afară de bere vei putea servi și ceai Tonic-Blend Kombucha, ce pică la fix pentru a combate astenia de toamnă. Oferind gust bun și energie, ceaiurile Tonic-Blend respectă rețeta autentică a ceaiului fermentat.

Mâncarea este asigurată ca de obicei de bucătarii noștri preferați de la SMASH. și Lazy Duck. Alege între burger de vită sau de rață și fă-i match cu o porție de cartofi prăjiți și o bere artizanală rece. La food truck vei găsi și tapas sau opțiuni vegetariene, în funcție de preferințe.

SNKR Addict aduce cei mai cool sneakers pentru cei care vor să-și înnoiască încălțămintea după moda toamnei. Vei fi surprins de ce modele rare și inedite vei găsi la stand.

Muzica pe care ți-o propunem este pusă la cale de Riddim Bandits. Specializată în ritmuri electronice, banda te va ține în priză până seara.

Adună-ți toată gașca în curtea Fabricii Grivița (Șos. Orhideelor 19, București Sector 6), să ne facem prieteni noi în cadrul celui mai mare festival mic de bere artizanală și producători locali! Distracția începe la 16:30 în fiecare zi.

Dă „going” chiar aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *