Bun venit pe Blogul Berii Grivița

 

Dragă cititorule,

Bine te-am găsit pe noul blog al berii Grivița – da, Fabrica Grivița are acum și blog! Un blog la fel de savuros ca berea produsă de prima fabrică de bere artizanală complet transparentă din România.

Acesta nu își va dori să fie un simplu blog de brand, l-ai putea considera în schimb un pub virtual în care ne întâlnim și povestim despre băutura noastră preferată. Cel din spatele tastaturii, în rol de culegător de informații, sunt eu, Sorin, nu un brand rece. Aici doar berea-i rece. Aceeași atitudine transparentă cu care ai fost obișnuit până acum la Fabrica Grivița o vei regăsi și în viitoarele articole.

Ei bine, dacă berea artizanală reprezintă ceva nou pentru tine, nu te ridica încă. Din contră, ai nimerit exact unde trebuie. Vom explora lună de lună fascinanta lume a berii, o băutură cu mult mai complexă și rafinată decât ai crede la primul pahar. Industria locală de bere artizanală abia a înmugurit și este plină de potențial, așa că abia așteptăm să te alături comunității de fani ai berii craft.

Iar dacă te consideri un beer geek experimentat, cu siguranță vei găsi aici lecturi pe gustul tău, uneori chiar noutăți. Că doar venim la terasă ca să ieșim din rutină și să experimentăm gusturi noi.

Te sfătuiesc să rămâi abonat la newsletter, sau să ne urmărești pe social media: vei fi astfel la zi nu numai cu ultimele noutăti și oferte ale Berii Grivița, ci vei afla de postările noastre atunci când sunt proaspăt turnate. Pregătim constant surprize la fel de variate ca aromele resimțite în berile Grivița.

Vei gasi aici câte ceva pentru fiecare tip de cititor, așa cum sunt mai multe tipuri de bere sau mai multe tipuri de beer geeks.

Feedback-ul este binevenit mai ales că este posibil să mai lucrăm nițel la design în funcție de reacțiile voastre.

Ți-e sete deja? Intră pe shop-ul nostru pentru a vedea și comanda fiecare sortiment de bere pe care îl avem. Cine știe, poate de când am postat acest articol deja am adăugat produse noi!

Ia un loc, toarnă-ți un pahar și hai să stăm de vorbă despre cea mai populară licoare deschizătoare de conversații 🙂

Cheers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *