Apare Brewmaster, un simulator de fabrică de bere artizanală

Steam-ul și restul pieții de jocuri video geme sub numărul impresionant de simulatoare de toate felurile. Demult am trecut de perioada simulatoarelor clasice de camioane sau avioane sau pescuit. Simulatoare mai mult sau mai puțin serioase apar anual, de la gestionarea unor afaceri proprii la impersonarea unei capre (Goat Simulator 3 se apropie și el de lansare apropo, sigur ai auzit cândva de succesul primului).

Așa că ce să te mire apariția unui simulator de producție de bere artizanală?
Brewmaster: Beer Brewing Simulator, realizat de Auroch Digital, se anunță a fi primul simulator realist de produs bere craft când se lansează pe 29 septembrie pentru PC, Xbox, PlayStation și Nintendo Switch.

Noi am aruncat un ochi pe trailer și abia așteptăm să-l încercăm. În sfârșit un joc pentru noi. Îți dai seama? După o zi lungă de fiert malț sau îmbuteliat bere, seara la calculatorul personal ne vom relaxa cu o sesiune de fiet malț pentru berea digitală.

Brewmaster include toate activitățile unei mici afaceri de bere artizanală, inclusiv creația unei rețete, achiziționare de echipamente, design de etichete, competiții și multe, multe altele din cariera unui bun berar. Dacă visai să experimentezi într-un mediu sigur rețete de bere din propria imaginație, jocul acesta s-ar putea să-ți depășească așteptările. Sau vei afla măcar lucruri noi despre fabricarea berii artizanale.

Bine, clar nu se compară cu desgustatul berii reale, dar un joc de genul s-ar putea să-ți răspundă la multe întrebări. Și cine știe, poate îți dă curaj și idei să te apuci de craft-uit berea proprie. Dar dacă îți iese, trebuie să mă chemi la prima degustare fiindcă eu ți-am spus de joc!

Aici la Fabrica Grivița suntem tare curioși să punem mâna pe simulator. Putem să-ți spunem că cel puțin la cum se prezintă, în linii mari, el reproduce cu destulă acuratețe ce se întâmplă în culisele din spatele unui beri delicioase.

Preferi totuși să vezi cum se fabrică berea pe viu? Rezervă un tur ghidat la taproom-ul nostru! Iar la unele evenimente pe care le organizăm pe terasa noastră, dacă ai noroc sau ești atent, poți sta de vorbă cu berari din grupul nostru de prieteni 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *